BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

my playlist

Friday, January 28, 2011

Peneman setia..


hah inilah bende yang ifa cari sebelom masuk ostel minggu2 lepas..
aritu pgi Umrah tak jumpe bende neh melainkan tafsir dalam bahasa indon..
puaslah mencari kesana kemari..sian ibu terpakse teman walaupon kaki beliau sakit..
last2 jumpe quran biasa yang dibeli di depan masjid di madinah.tpi kan kan
quran tu hilang mase packing2 last sem dip lepas kat kuantan.
pada sape2 yg jumpe, ambiklah quran tu, sye sedekahkan kat anda ye..
so i'm decided to buy kat Malaysia la tafsir al-quran neh..
finaly! i own it..
inilah satu2nya bende yang leyh bgi ketenangan.
i'm believed
"kejarlah akhirat nascaya dunia akan mengejar kamu jua"
'OhAllahForgiveMeWheniWhined'


7 comments:

Tunduk Mengalah said...

kejarlah akhirat nascaya dunia akan mengejar kamu jua

Saya like 150 juta kali. ( wlpn kamu tak nampak tanda LIKE kat situ )

-Rusydee Artz

shila suhaimi said...

macam ku pernah lihat kitab ini..
tapi dimana ya???=)

shila suhaimi said...

macam penah kulihat kitab ini.
tapi dimana yar???=)

shahirul ashraf sahak said...

alhamdulillah..... suke cara awk ni la...

Ifa Islam said...

tunduk mengalah: thanks ya sbb like..
b: penah ye, nmpak kat mne u..>_<
shahirul: awak!..long time no hear from u..sehat?

shila suhaimi said...

kat lappie u kot...huhu!

Ifa Islam said...

owh aah..hikhik..niat nak entry bnde neh mase awl2 aritu beli quran neh tpi kekangan mase kan b, u noe my time, tu yg baru wat semlm..hehe